| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
| 4 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 szál zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 2 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| 80 dkg rostélyos | 244 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||