| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 kg bárányhús sovány | 195 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 | 
| 1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 10 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 db szardella | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||