alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
2 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál Hmeli-szunyeli fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
8 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej
fokhagyma ![]() |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej
vöröshagyma ![]() |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1.5 kg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
igény szerint szóda | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |