| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 2 db pulykacomb | 115 | 20.5 | 3.6 | 0.4 | 0 | 75 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 6 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||