| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 teáskanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg trappista sajt | 365 | 36 | 2 | 50.3 | 0 | 3 |
| 10 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
| 15 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
| 8 szelet
sertéskaraj |
159 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A karajszeleteket gyengéden kiverjük, a szélein a hártyát bevagdossuk, majd meghintjük sóval és borssal. Az egyik oldalukat olajjal vékonyan megkenjük és ezzel az oldallal lefelé tepsire rakosgatjuk. A tetejére szórjuk a kis kockára vágott bacont és a reszelt sajtokat. 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.