| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 dl tartár mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
| 1 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 dkg főtt füstölt sonka | 308 | 15.7 | 27 | 0.2 | 0 | 82 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A zöldségeket és a sonkát kockára vágjuk, majd a galambbegysalátával együtt, a tartármártással összeforgatjuk. Jól behűtve, barna kenyérrel tálaljuk.