| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 kg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 |
| 5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 12 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál chili pehely | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||