| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 3 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 6 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 10 dkg szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
| 10 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
| 1 kg őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
| késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor borsmenta | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||