| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 20 dkg szárazbab | 314 | 21.9 | 1 | 54.1 | 24 | 0 | 
| 20 dkg füstölt csülök | 366 | 17.2 | 33 | 0.1 | 0 | 0 | 
| 25 dkg birsalma | 49 | 0.6 | 0.9 | 9.1 | 6.4 | 0 | 
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1/2 db				
		citrom  | 
					31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||