| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 4 db magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 3 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 5 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db				
		citrom  | 
					31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 maréknyi lucernacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 maréknyi görögszénacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db				
		csirkemell  | 
					110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||