alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db hering | 234 | 18.2 | 17.8 | 0 | 0 | 77 |
1 db
sárgarépa ![]() |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
2 fej
vöröshagyma ![]() |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |