| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg spagetti | 350 | 12 | 1.5 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 40 dkg mangold | 42 | 1.9 | 0.7 | 6 | 3.3 | 0 |
| 10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||