| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 kg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 20 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
| 60 dkg
fehérpecsenye |
231 | 19 | 17 | 0.6 | 0 | 83 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||