Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Páclé házi füstölésre váró halhoz

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 720 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Pácok 
Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 evőkanál konyhasó 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál cukor 402 0 0 99.9 0 0
6 db babérlevél 0 0 0 0 0 0
4 evőkanál bors 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál mustármag 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál borókabogyó 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál kakukkfű 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál rozmaring 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál oregánó 0 0 0 0 0 0
3 evőkanál ecet (20%-os) ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalókat 4 liter vízzel elkeverjük és felforraljuk, majd kihűlés után az ecetet beleöntjük. A halakra öntjük és 12 órán át pácoljuk. A halakat, ha szükséges, nehezékkel nyomjuk a pác alá. Pl. lefordított tányér!

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)