| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db bagett | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db
csirkemell |
110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
| 1 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej jégsaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor hónapos retek | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1/4 fej lilakáposzta | 32 | 1.7 | 0.2 | 5.7 | 2.5 | 0 |
| 1 doboz rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A csirkemellet kifilézzük, majd kis darabokra vágjuk. Az olajjal és a fűszerekkel, elkeverjük, majd 20 percig állni hagyjuk. Felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük. Hűlni hagyjuk és a feldarabolt zöldségekkel, az ecettel, sóval, borssal ízesítve összeforgatjuk. A pirított bagettel tálaljuk.