| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 30 dkg bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
| 40 dkg főtt burgonya | 77 | 2 | 0.01 | 17.5 | 2.2 | 0 |
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||