| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A csirkemellet lapjában félbevágjuk és gyengéden kiverjük. A hússzeleteket a zúzott fokhagymával bekenjük és sóval, borssal meghintjük, majd krémsajtot a csirkemellekre kenjük. Egy-egy fél virslit a közepébe rakunk és két szélét behajtva feltekerjük. A hús külsejét olajjal vékonyan bekenjük és a tekercseket alufóliába göngyöljük. Tepsibe tesszük a göngyölegeket, kevés vizet öntünk alájuk és 200 fokos sütőbe toljuk. A hőt 10 perc múlva 165 fokra csökkentjük és mg fél órát sütjük a roládokat. A fóliából kibontva ferdén felszeletelve tálaljuk.