| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| igény szerint tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 | 
| 1 db				
		citrom   | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 15 dkg áfonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 20 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 | 
| 2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||