| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl szójajoghurt | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
| 2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 db
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 1 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 kg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||