| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 5 dl almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 szem aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 db
csirke |
132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
| 1/2 dl Calvados | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||