| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| ízlés szerint piros arany (csípős) | 71 | 2.1 | 4.4 | 5.8 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 1 db paszternák | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 1 db murokrépa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg birkahús | 308 | 16.9 | 26.4 | 0.3 | 0 | 70 |
| ízlés szerint savanyúkáposztalé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||