| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 3 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kg
lapocka (sertés) |
286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
| 1 kg
dagadó |
422 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 72 |
| 1 kg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A húsokat finomra daráljuk, a citrom levével és a héjával, valamint a fűszerekkel elkeverjük Frissiben bélbe töltjük vagy bél nélkül hirtelen kisütjük. Főzelékek vagy friss kenyér mellé tálaljuk. Ecetes almás-torma a nélkülözhetetlen körete.