| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 25 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 80 dkg sütnivaló kolbász | 135 | 19 | 6.2 | 0.6 | 0 | 75 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Zsírt serpenyőbe tesszük, kis lángon felolvasztjuk, majd a kolbászokat belehelyezzük. A zsiradék éppen lepje el a kolbászt. Kis lángon 20 percig rotyogtatjuk, majd 10 percig, nagy lángon sütjük, esetleg egyszer megfordítjuk. Lecsepegtetve tálaljuk, megfelelő körettel. Mustár, torma, friss kenyér, főzelék illik hozzá.