| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 20 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
| 15 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
| 1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 kávéskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 20 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 40 dkg borjúcomb | 110 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 86 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Húst és a lebőrözött füstölt szalonnát kétszer ledaráljuk, majd, ízlés szerint botmixerrel áttörjük. Elkeverjük a tejszínnel, a tojással, a borral és a fűszerekkel.