alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 szelet kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
20 dkg olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |