| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 5 dkg cérnametélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 30 dkg bulgur | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 6 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 db
csirkecomb |
133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
| 2 maréknyi aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
| igény szerint csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||