| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg
sertéscomb |
160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| 25 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 maréknyi szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||