| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 db szalonka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 5 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||