| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 80 dkg rostélyos | 244 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 | 
| 3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 fél				
		citrom  | 
					31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 10 db kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 3 dkg finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||