| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 0.5 kg lencse | 335 | 26 | 1.9 | 53 | 10.6 | 0 |
| 6 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 3 db
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| ízlés szerint ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
| 1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||