Grillezett erőspaprika
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
16 szelet
bacon |
0 |
10 |
45 |
0 |
0 |
105 |
1 ízlés szerint
konyhasó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
25 dkg
tejszínkrémsajt |
143 |
16.2 |
7 |
3.7 |
0 |
17 |
8 db
zöldpaprika |
20 |
1.2 |
0.3 |
3 |
2 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A zöld hegyes paprikákat az egyik oldalukon, óvatosan behasítjuk és a belsejüket kiszedjük. A sóval elkevert krémsajtot vagy krémtúrót habzsákból a paprikákba töltjük. A töltött paprikákat baconszeletekbe tekerjük. A szalonnát beáztatott fogpiszkálóval rögzítsük. Közepes magasságú rácson, forgatva addig süssük, amíg a szalonna ropogós pirosra sül.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)