| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 kg mangó | 59 | 0.5 | 0.5 | 13 | 1.8 | 0 | 
| 50 dkg				
		alma   | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 4 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 | 
| 1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||