| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 | 
| 30 dkg tepertő | 335 | 13.7 | 30.8 | 0.3 | 0 | 90 | 
| 40 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 4 dkg élesztő | 78 | 16.7 | 1.2 | 0 | 0.2 | 0 | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||