| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 10 levél bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
| 10 dkg roquefort sajt | 357 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 88 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 8 szelet báránygerinc | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A bazsalikomot és a petrezselymet finomra vágjuk, majd összegyúrjuk a sajttal, a vajjal és a zsemlemorzsával. A bárányszeleteket sózzuk, borsozzuk és a forró olajon oldalanként két percig sütjük. A hússzeleteken elosztjuk a fűszeres sajtmasszát, jól rányomkodjuk és grill alatt, 5 percig sütjük.