| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 1 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 fej				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 20 dkg sertésbőr | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 db füstölt marhanyelv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| fél sertésfej | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 db füstölt csülök | 366 | 17.2 | 33 | 0.1 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||