alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 doboz gombakonzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg céklakonzerv | 63 | 1.3 | 0.1 | 13.9 | 0 | 0 |
1 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
1 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |