| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 kg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
| 5 dl sűrített paradicsom | 110 | 5 | 1 | 20 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db citrom sóban | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál harissa | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 8 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
| 1 maréknyi kesudió | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||