| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 egész tyúkmell | 137 | 19 | 6.5 | 0.4 | 0 | 0 |
| 5 db
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 4 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 db
paprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
| 10 db feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 csipet gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csipet sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A zöldségeket megtisztítjuk, hasábokra vágjuk.