| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 40 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
| 20 dkg fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
| 2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 2 db
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 15 dkg savanyított cékla | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 15 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 5 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 10 db feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||