| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 kg lapocka (marha) | 142 | 21 | 6.2 | 0.6 | 0 | 75 |
| 3 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 3 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 3 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 liter száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 2 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||