| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 8 db				
		csirkecomb   | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 | 
| 5 dkg				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 5 dkg petrezselyemgyökér | 29 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 5.4 | 0 | 
| 5 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 5 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 5 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 | 
| 3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A zöldségeket kockázd fel és sós vízben főzd roppanósra. A zöldpetrezselymet aprítsd finomra. A csirkecombok bőrét lazítsd fel. A zöldségeket, a tojást, a fűszereket keverd össze és töltsd a fellazított bőr alá, a nyílást fogpiszkálóval zárd le. Vigyázz, ne tölts bele túl sokat, mert sütés közben kirepedhet! Sózd és kevés zsiradékkal kend meg és alufóliával lefedve 160 fokon 40 perc alatt  egyszer-egyszer, saját szaftjával meglocsolva, süsd meg.Ha megpuhult a hús az alufóliát vedd le és a bőrét pirítsd meg.
			
			A zöldségeket kockázd fel és sós vízben főzd roppanósra. A zöldpetrezselymet aprítsd finomra. A csirkecombok bőrét lazítsd fel. A zöldségeket, a tojást, a fűszereket keverd össze és töltsd a fellazított bőr alá, a nyílást fogpiszkálóval zárd le. Vigyázz, ne tölts bele túl sokat, mert sütés közben kirepedhet! Sózd és kevés zsiradékkal kend meg és alufóliával lefedve 160 fokon 40 perc alatt  egyszer-egyszer, saját szaftjával meglocsolva, süsd meg.Ha megpuhult a hús az alufóliát vedd le és a bőrét pirítsd meg.