alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
20 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
17 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
20 adag vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 kávéskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dkg kakaópor | 313 | 18.5 | 21.7 | 10.5 | 37.7 | 0 |
3 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
10 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
2 csomag vaníliás pudingpor | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 tábla tortabevonó étcsokoládé | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 üveg sárgabarack befőtt | 75 | 0.5 | 0.1 | 17 | 1.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |