| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 10 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 2 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 doboz fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 15 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
| 1 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
| 50 dkg birkahús | 308 | 16.9 | 26.4 | 0.3 | 0 | 70 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||