alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
3 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
1.5 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
4 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
80 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
80 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |