| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 50 dkg szélesmetélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 | 
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 2 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 40 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||