| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 50 dkg				
		sertéskaraj   | 159 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 | 
| 1 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 | 
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 5 dl tej (3,6 %) | 273 | 26 | 27 | 0.5 | 0 | 92 | 
| 5 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
