| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 db hódfarok | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 15 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
| 3 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 3 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 20 dkg kiskocka tészta | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2.5 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||