| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 maréknyi fodros kockatészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 40 dkg				
		lapocka (sertés)   | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 | 
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 1 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||