| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 20 dkg kesudió | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál erőspaprika szósz | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 teáskanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1/2 dl rizsbor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 teáskanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
| 6 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 1 üveg bébikukorica konzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 25 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
| 25 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 6 evőkanál földimogyoró olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db
csirkemell |
110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||