| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg gyöngytyúkmell | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 10 dkg ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 12 dkg majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 2 dkg paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| 3 dkg mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 12 dkg márványsajt | 33 | 3.2 | 0.5 | 3.8 | 0 | 0 |
| ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||